In de planning

Ilse & Henk 23-6-2017

Ilse en Henk hebben al heel lang trouwplannen, maar het is er nog steeds niet van gekomen om deze concreet te maken. Daarom mag ik ze nu als weddingplanner helpen hun plannen werkelijkheid te laten worden! Een intieme bruiloft in de buurt van hun woonplaats Netersel, dat is wat ze voor ogen hebben. Ik ga er graag mee aan de slag :)
 

Astrid & Rob 1-7-2017

Astrid en Rob trouwen op 1 juli 2017. Midden in het bos van Landgoed Gorp en Roovert zullen we een strechtent neerzetten waar zij elkaar het jawoord in zullen geven. Na de ceremonie en de borrel vertrekken we naar De Nieuwe Hoef waar ook een tent zal staan voor diner en feest. Als weddingplanner zal ik ze helpen vorm te geven aan hun trouwdag midden in de natuur!

 

Evelien & Jaap 7-7-2017

Evelien en Jaap zullen elkaar op vrijdag 7 juli 2017 het ja woord geven in Best. Als weddingplanner ga ik ze helpen hun bruiloft te organiseren waarin veel  details terug zullen komen.  De kracht van het kleine zal centraal staan tijdens hun trouwdag!

 

Ghioya & Tom 26-8-2017

Ghioya en Tom trouwen op zaterdag 26 augustus 2017 bij Kasteel Maurick in Vught. Ik zal ze als weddingplanner helpen hun bruiloft te organiseren en er voor gaan zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Uiteraard ben ik er op de dag zelf bij als professioneel ceremoniemeester.

 

Hellarie & Gertjan 7-9-2017

Hellarie & Gertjan zullen elkaar op 7 september 2017 het ja woord gaan geven. Ik zal ze als professioneel ceremoniemeester helpen bij het treffen van de voorbereidingen voor hun huwelijk en ben er op de dag zelf natuurlijk bij om er voor te zorgen dat alles perfect verloopt zodat het bruidspaar samen met hun gasten kan genieten van een prachtige dag.

 

Evelien & Marc 9-9-2017

Evelien en Marc trouwen op 9 september 2017 in het Klasse Theater in Tilburg. Omdat ze niemand van hun familie of vrienden willen belasten met de taak van ceremoniemeester, hebben ze mij gevraagd om deze taak op me te nemen. Dat doe ik natuurlijk met alle liefde!!

 

Ellis & René 30-9-2017

Ellis en René willen in september 2017 gaan trouwen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaven ze aan dat ze al het uitzoekwerk rondom hun bruiloft graag uit handen willen geven. Ze wonen net in hun nieuwbouwhuis en daar is zo veel tijd in gaan zitten, dat ze nu graag even een stapje terug willen doen. Ik ga ze dan ook helpen als weddingplanner en ga voor ze op zoek naar een mooie trouwlocatie en geschikte leveranciers voor hun bruiloft!

 

Marloes & Bjorn 2-2-2018

Op 2 februari 2018 zullen Marloes en Bjorn elkaar het ja woord gaan geven in de Ursulinenkapel in Tilburg. Een bijzondere plek voor mij, want daar ben ik zelf ook getrouwd :) Op deze bijzondere dag zal ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen alles goed te laten verlopen.

 

 

Bewaren

Bewaren