In de planning

Ghioya & Tom 26-8-2017

Ghioya en Tom trouwen op zaterdag 26 augustus 2017 bij Kasteel Maurick in Vught. Ik zal ze als weddingplanner helpen hun bruiloft te organiseren en er voor gaan zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Uiteraard ben ik er op de dag zelf bij als professioneel ceremoniemeester.

 

Hellarie & Gertjan 7-9-2017

Hellarie & Gertjan zullen elkaar op 7 september 2017 het ja woord gaan geven. Ik zal ze als professioneel ceremoniemeester helpen bij het treffen van de voorbereidingen voor hun huwelijk en ben er op de dag zelf natuurlijk bij om er voor te zorgen dat alles perfect verloopt zodat het bruidspaar samen met hun gasten kan genieten van een prachtige dag.

 

Evelien & Marc 9-9-2017

Evelien en Marc trouwen op 9 september 2017 in het Klasse Theater in Tilburg. Omdat ze niemand van hun familie of vrienden willen belasten met de taak van ceremoniemeester, hebben ze mij gevraagd om deze taak op me te nemen. Dat doe ik natuurlijk met alle liefde!!

 

Ellis & René 30-9-2017

Ellis en René willen in september 2017 gaan trouwen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaven ze aan dat ze al het uitzoekwerk rondom hun bruiloft graag uit handen willen geven. Ze wonen net in hun nieuwbouwhuis en daar is zo veel tijd in gaan zitten, dat ze nu graag even een stapje terug willen doen. Ik ga ze dan ook helpen als weddingplanner en ga voor ze op zoek naar een mooie trouwlocatie en geschikte leveranciers voor hun bruiloft!

 

Marloes & Bjorn 2-2-2018

Op 2 februari 2018 zullen Marloes en Bjorn elkaar het ja woord gaan geven in de Ursulinenkapel in Tilburg. Een bijzondere plek voor mij, want daar ben ik zelf ook getrouwd :) Op deze bijzondere dag zal ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen alles goed te laten verlopen.

 

Bianca & Rachel 25-5-2018

Op 25 mei 2018 gaan Bianca en Rachel met elkaar trouwen. Ik heb ze leren kennen op het XL Wedding Event en we hadden direct een leuke klik! Na een nadere kennismaking bij ze thuis hebben ze besloten dat ik ze als professioneel ceremoniemeester mag begeleiden in de aanloop naar hun bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf.

 

Margot & Bas 1-6-2018

Margot en Bas trouwen op 1 juni 2018 en ik mag ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Ik ken Margot en Bas al langer, Margot is namelijk de dochter van de eigenaren van Marie-José Swolfs bruidsmode & couture. Super leuk dat ik de bruiloft van Margot en haar verloofde mag begeleiden, net als die van haar zus Danique in 2016!

 

 

Bewaren

Bewaren