In de planning

 

Ellis & René 30-9-2017

Ellis en René willen in september 2017 gaan trouwen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaven ze aan dat ze al het uitzoekwerk rondom hun bruiloft graag uit handen willen geven. Ze wonen net in hun nieuwbouwhuis en daar is zo veel tijd in gaan zitten, dat ze nu graag even een stapje terug willen doen. Ik ga ze dan ook helpen als weddingplanner en ga voor ze op zoek naar een mooie trouwlocatie en geschikte leveranciers voor hun bruiloft!

Jorika & Ronald 27-10-2017

Jorika en Ronald trouwen op 27 oktober 2017 bij Kasteel Doorwerth. Na het huwelijksaanzoek besloten ze niet te lang te willen wachten en binnen 5 maanden te willen trouwen. Een weddingplanner was hierbij toch wel handig en zo kwamen ze via Kasteel Doorwerth bij mij terecht. Ik heb er super veel zin in om ze te helpen hun ideeën vorm te gaan geven. Het wordt een prachtige bruiloft!

Marloes & Bjorn 2-2-2018

Op 2 februari 2018 zullen Marloes en Bjorn elkaar het ja woord gaan geven in de Ursulinenkapel in Tilburg. Een bijzondere plek voor mij, want daar ben ik zelf ook getrouwd :) Op deze bijzondere dag zal ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen alles goed te laten verlopen.

Bianca & Rachel 25-5-2018

Op 25 mei 2018 gaan Bianca en Rachel met elkaar trouwen. Ik heb ze leren kennen op het XL Wedding Event en we hadden direct een leuke klik! Na een nadere kennismaking bij ze thuis hebben ze besloten dat ik ze als professioneel ceremoniemeester mag begeleiden in de aanloop naar hun bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf.

Margot & Bas 1-6-2018

Margot en Bas trouwen op 1 juni 2018 en ik mag ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Ik ken Margot en Bas al langer, Margot is namelijk de dochter van de eigenaren van Marie-José Swolfs bruidsmode & couture. Super leuk dat ik de bruiloft van Margot en haar verloofde mag begeleiden, net als die van haar zus Danique in 2016!

Marijke & Remy 29-6-2018

Marijke en Remy zullen elkaar het ja woord geven op 29 juni 2018 bij het prachtige Kasteel Doorwerth, een van mijn favoriete trouwlocaties :) Nadat ze jaren vol hebben gehouden nooit te zullen gaan trouwen, gaat het nu toch wel gebeuren en ik mag ze als weddingplanner helpen hun bruiloft vorm te geven!

 

Bewaren

Bewaren