Lid Beroepsorganisatie voor Weddingplanners

BWPN 1Yes, vanaf vandaag ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie voor weddingplanners Nederland, de BWPN! Voor jullie als bruidspaar een stuk extra zekerheid dat jullie met een professional te maken krijgen. Je kunt je als weddingplanner namelijk alleen bij de beroepsorganisatie aansluiten als je gediplomeerd bent. Daarnaast wordt de kwaliteit van mijn werk regelmatig beoordeeld, ook niet onbelangrijk :)

Voor mijzelf is het heel fijn om deel uit te maken en steun te gaan krijgen van dit mooie netwerk, omdat het me de kans geeft mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Minimaal 6 keer per jaar heb ik beroepsspecifieke meetings met collega weddingplanners en verder krijg ik de mogelijkheid seminars te volgen van andere professionals (uit de trouwbrache) die ons op de hoogte houden van de nieuwste trends. Dit zal mij zeker helpen jullie nog beter te kunnen helpen!

Nationale Weddingplanner Dag 2018


WPDAY2018 2Donderdag 8 maart was ik samen met zo'n 40 andere weddingplanners uitgenodigd door Swinging.nl om te komen genieten tijdens de Nationale Weddingplanner Dag.
We begonnen de dag met een heerlijke lunch bij het prachtige Waldorf Astoria onder begeleiding van hele mooie muziek door Edwin Monteyn en Born Sanders. Vervolgens mochten we aan boord gaan op een boot van Rederij de Nederlanden voor een tocht door de Amsterdamse grachten. Voor mij een first :) De sfeer zat er al snel goed in met de gezellige muziek van The Groovy Gents en het interessante experiment van Mindleader Joe. Super leuk om zo weer eens bij te praten met mijn collega's.
Na anderhalf uur kwamen we aan bij W Amsterdam, een super hip hotel met een skybar mWPDAY2018 1et een geweldig uitzicht over Amsterdam. Met een cocktail in de hand genoten we van een prachtige zonsondergang waarna we aan mochen schuiven aan het diner. Tenslotte werd de dag afgesloten op de toffe beats van de Swinging Collective en lied ik mezelf nog snel op papier vangen door Noortje den Oudsten.
Wat heeft Swining.nl ons weer heerlijk in de watten gelegd samen met alle leveranciers. Volgende keer ben ik er weer bij!!!

XL Wedding Event 2018

De grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland, het XL Wedding Event komt er weer aan! Ook dit jaar vindt de beurs weer plaats in de Koepelhal in Tilburg en wel op zondag 28 januari 2018. Komen jullie ook langs om inspiraie op te doen voor jullie bruiloft? Vergeet je dan niet aan te melden via de website www.xlweddingevent.nl, dan weet je zeker dat er ook nog een gratis goodiebag voor je klaarstaat bij binnenkomst!

Aftermovie XL Wedding Event 2018

Wow, wat hing er weer een goede sfeer tijdens het XL Wedding Event! Ruim 350 bruidsparen wisten hun weg naar de Koepelhal in Tilburg weer te vinden voor de grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland. Kon je er niet bij zijn? Hier zie je een mooie impressie gemaakt door De Filmmeisjes!


Bridal Night Tilburg groot succes!

De 1e editie van Bridal Night Tilburg was een groot succes! Het was een super gezellige avond waarop we 50 bruidsparen mochten ontvangen en inspireren voor hun bruiloft. Ik geniet nog even na met de mooie foto's gemaakt door Fotostudio Fabro! Wil je ze allemaal zien? Check dan de foto's op de Facebookpagina van het event.

BridalNight 2 BridalNight 3 BridalNight 4 BridalNight 1