XL Wedding Event 2018

De grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland, het XL Wedding Event komt er weer aan! Ook dit jaar vindt de beurs weer plaats in de Koepelhal in Tilburg en wel op zondag 28 januari 2018. Komen jullie ook langs om inspiraie op te doen voor jullie bruiloft? Vergeet je dan niet aan te melden via de website www.xlweddingevent.nl, dan weet je zeker dat er ook nog een gratis goodiebag voor je klaarstaat bij binnenkomst!

Bridal Night Tilburg groot succes!

De 1e editie van Bridal Night Tilburg was een groot succes! Het was een super gezellige avond waarop we 50 bruidsparen mochten ontvangen en inspireren voor hun bruiloft. Ik geniet nog even na met de mooie foto's gemaakt door Fotostudio Fabro! Wil je ze allemaal zien? Check dan de foto's op de Facebookpagina van het event.

BridalNight 2 BridalNight 3 BridalNight 4 BridalNight 1

Bridal Night Tilburg 2017

Bridal Night ProfielfotoHeb je zin in een leuke avond uit met je getuigen, (schoon)moeder of vriendinnen in de voorbereiding naar je bruiloft? Kom dan op dinsdagavond 7 november naar de Bridal Night Tilburg! Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en een goodiebag in de showroom van In Style Styling & Decoraties waar je je al helemaal in bruiloftssferen bevindt. Vanaf 20.15u kunnen jullie genieten van alle mooie jurken tijdens de bruidsmodeshow van Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture en daarna is er nog volop tijd om langs te gaan bij alle andere leuke leveranciers die jullie dag graag nog een beetje mooier maken. Zie ik je daar? Lijkt me leuk!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Styled Shoot - Cuban Wedding gepubliceerd!

Yes, onze styled shoot - Cuban Wedding is gepubliceerd!
Samen met een super enthousiaste groep trouwleveranciers stond ik begin mei op het strand van Zandvoort bij Mango's Beach Bar. Zon, zee, strand en een heerlijke carïbische sfeer, het kwam allemaal samen op deze stralende dag en dat resulteerde in een hele gave video en prachtige foto's! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan snel op de trouwinspiratiepagina The Perfect Wedding! 
Hierbij wel alvast een voorproefje. Alle foto's vind je in het album op mijn Flickrpagina. 

Cuba Styled shoot 3 Cuba Styled shoot 1 Cuba Styled shoot 2 Cuba Styled shoot 4
Weddingplanner: Prachtige Plannen weddings & events Fotografie: The Red Yarn Videografie: Mooie Trouwvideo
Trouwjurk: Marie-José Swolfs bruidsmode & couture Trouwlocatie: Mango's Beach Bar Kostuum: Tailor Made Suits
Bruidskapsel & make-up: Mooi Bij Linda Styling: In Style Styling & Decoraties Drukwerk: Soetzappig
Bruidsschoenen: Tsjari bruidsschoenen Bruidstaart: Cakeworks Studio Bloemwerk: De Bloemenweide
Trouwringen: Le Marriage - Haarlem Sigaren: Havana House Voets Babs: Gerard Bol - Spraakmaker
Muziek: Don Carlos - Swinging.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

7-7-2017 - Een bijzondere dag met een bijzonder bruidspaar!

7-7-2017 was de grote dag van Jaap en Evelien. Een super mooie dag voor dit prachtige paar. Maar wat Evelien niet wist, was dat de dag nog eens extra bijzonder zou worden... Zij zou toch samen met haar Jaap een openingsdans kunnen doen! 
Het was echt super om Jaap te mogen helpen deze grote verrassing te laten slagen en bij dit bijzondere moment aanwezig te mogen zijn. Ik stond met kippenvel op mijn armen en een traan in m'n ooghoek te genieten van wat er om me geen gebeurde met het bruidspaar én hun gasten! Geniet met me mee van Jaaps verrassing voor Evelien:

<

Het Inspirerende Verhaal van Jaap Bressers from Cinematic Wedding on Vimeo.