In de planning

 

Marloes & Bjorn 2-2-2018

Op 2 februari 2018 zullen Marloes en Bjorn elkaar het ja woord gaan geven in de Ursulinenkapel in Tilburg. Een bijzondere plek voor mij, want daar ben ik zelf ook getrouwd :) Op deze bijzondere dag zal ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen alles goed te laten verlopen.

Bianca & Rachel 25-5-2018

Op 25 mei 2018 gaan Bianca en Rachel met elkaar trouwen. Ik heb ze leren kennen op het XL Wedding Event en we hadden direct een leuke klik! Na een nadere kennismaking bij ze thuis hebben ze besloten dat ik ze als professioneel ceremoniemeester mag begeleiden in de aanloop naar hun bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf.

Margot & Bas 1-6-2018

Margot en Bas trouwen op 1 juni 2018 en ik mag ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Ik ken Margot en Bas al langer, Margot is namelijk de dochter van de eigenaren van Marie-José Swolfs bruidsmode & couture. Super leuk dat ik de bruiloft van Margot en haar verloofde mag begeleiden, net als die van haar zus Danique in 2016!

Nan & Peter 16-6-2018

Op 16 juni 2018 trouwen Nan en Peter. Nadat Peter al drie keer een aanzoek had gedaan zonder succes, vond Nan dat het nu haar beurt is. Gelukkig zij Peter wel gelijk Ja tegen haar :) De dag dat ze 40 jaar samen zijn zullen ze nu 'eindelijk' met elkaar trouwen! En ik ga er als professioneel ceremoniemeester voor zorgen dat deze speciale dag perfect verloopt.

Marijke & Remy 29-6-2018

Marijke en Remy zullen elkaar op 29 juni 2018 het ja woord geven bij het prachtige Kasteel Doorwerth, een van mijn favoriete trouwlocaties :) Nadat ze jaren vol hebben gehouden nooit te zullen gaan trouwen, gaat het nu toch wel gebeuren en ik mag ze als weddingplanner helpen hun bruiloft vorm te geven!

Nathalie & Matthé 18-8-2018

Nathalie en Matthé trouwen op 18 augustus 2018 in Vlijmen. Als professioneel ceremoniemeester zal ik ze voor de bruiloft helpen met het finetunen van hun draaiboek en op de bruiloft zelf neem ik ze alle zorgen uit handen. Zo kunnen ze samen met hun gasten volop genieten van hun bruiloft!

Maartje & Gunther 24-8-2018

24 augustus 2018 is de grote dag voor Maartje en Gunther, dan trouwen zij bij More-Itz in Drimmelen. Met beiden een eigen bedrijf én kinderen staat hun agenda erg vol. Ze besloten dus voor het plannen van hun bruiloft wel wat hulp te kunnen gebruiken en daarom een weddingplanner in te willen schakelen. En het lijntje was erg kort, want vorig jaar zat ik bij Maartje aan tafel om kennis te maken met haar accountantskantoor :) Na een gezellige (verdere) kennismaking besloten Maartje en Gunther direct dat ik ze mag gaan helpen. Aan de slag dus!

Linda & Jordi 25-8-2018

Op 25 augustus zullen Linda en Jordi elkaar het Ja woord gaan geven bij Mirabel in Breda, waarna het feest verder gaat bij Van der Valk Princeville. Omdat ze niemand van hun familie of vrienden wilden vragen de taak van ceremoniemeester op zich te nemen waren ze op zoek naar een professional. Zo kwamen we met elkaar in gesprek tijdens een trouwbeurs. Na een leuk gesprek en een verdere kennismaking bij ze thuis, hebben ze mij gevraagd om ze als professioneel ceremoniemeester te gaan helpen. Ik heb er zin in!

Marjon & Bart 31-8-2018

Marjon en Bart willen eind augustus 2018 trouwen en ze hebben mij gevraagd ze als weddingplanner te helpen bij de voorbereidingen voor hun bruiloft. Samen met hen zal ik dan ook op zoek gaan naar de perfecte locatie, een toffe fotograaf, goede muziek en al die andere dingen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken!

Marie-Claire & Arjen 8-9-2018

Op 8 september 2018 zullen Marie-Claire en Arjen elkaar het ja woord geven in Oosterhout. Tijdens onze kennismaking op een trouwbeurs vertelden ze dat ze op zoek waren naar een ceremoniemeester. Nadat ik ze uitgelegd had wat ik hierin voor ze kon betekenen en we verder wat gekletst hadden over hun trouwplannen vroegen ze me direct hun datum in optie te nemen. Twee dagen later kreeg ik vervolgens al een telefoontje, ik mag ze gaan helpen!

 

Bewaren

Bewaren