In de planning

 

Marloes & Bjorn 2-2-2018

Op 2 februari 2018 zullen Marloes en Bjorn elkaar het ja woord gaan geven in de Ursulinenkapel in Tilburg. Een bijzondere plek voor mij, want daar ben ik zelf ook getrouwd :) Op deze bijzondere dag zal ik ze als professioneel ceremoniemeester helpen alles goed te laten verlopen.

Bianca & Rachel 25-5-2018

Op 25 mei 2018 gaan Bianca en Rachel met elkaar trouwen. Ik heb ze leren kennen op het XL Wedding Event en we hadden direct een leuke klik! Na een nadere kennismaking bij ze thuis hebben ze besloten dat ik ze als professioneel ceremoniemeester mag begeleiden in de aanloop naar hun bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf.

Margot & Bas 1-6-2018

Margot en Bas trouwen op 1 juni 2018 en ik mag ze als professioneel ceremoniemeester helpen. Ik ken Margot en Bas al langer, Margot is namelijk de dochter van de eigenaren van Marie-José Swolfs bruidsmode & couture. Super leuk dat ik de bruiloft van Margot en haar verloofde mag begeleiden, net als die van haar zus Danique in 2016!

Marijke & Remy 29-6-2018

Marijke en Remy zullen elkaar op 29 juni 2018 het ja woord geven bij het prachtige Kasteel Doorwerth, een van mijn favoriete trouwlocaties :) Nadat ze jaren vol hebben gehouden nooit te zullen gaan trouwen, gaat het nu toch wel gebeuren en ik mag ze als weddingplanner helpen hun bruiloft vorm te geven!

Marjon & Bart - Augustus 2018

Marjon en Bart willen eind augustus 2018 trouwen en ze hebben mij gevraagd ze als weddingplanner te helpen bij de voorbereidingen voor hun bruiloft. Samen met hen zal ik dan ook op zoek gaan naar de perfecte locatie, een toffe fotograaf, goede muziek en al die andere dingen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken!

Marie-Claire & Arjen 8-9-2018

Op 8 september 2018 zullen Marie-Claire en Arjen elkaar het ja woord geven in Oosterhout. Tijdens onze kennismaking op een trouwbeurs vertelden ze dat ze op zoek waren naar een ceremoniemeester. Nadat ik ze uitgelegd had wat ik hierin voor ze kon betekenen en we verder wat gekletst hadden over hun trouwplannen vroegen ze me direct hun datum in optie te nemen. Twee dagen later kreeg ik vervolgens al een telefoontje, ik mag ze gaan helpen!

 

Bewaren

Bewaren