Sophie & Mike 21-8-2015

Trouw- en feestlocatie The Lodge Fotografie Fotostudio Fabro
Visagie
Tessa van Hombergh Bruidskapsel Riccio Kappers

Sophie en Mike zijn op vrijdag 21 augustus 2015 getrouwd bij The Lodge in Gilze. Als weddingplanner heb ik hen geholpen de dag van hun dromen te realiseren. Op de dag zelf was ik natuurlijk aanwezig als ceremoniemeester om er op toe te zien dat alles ook op rolletjes verliep.

"Lenie was een geschenk dat uit de lucht kwam vallen. Dank zij haar hadden wij onze droombruiloft, Als we haar niet hadden gehad, dan waren we volgens mij over 20 jaar nog niet getrouwd. Alles was tot in de puntjes geregeld van zowel de voorbereiding als de dag zelf. We kregen to do lijstjes met dingen die we als eerste moesten regelen. Dit hadden we nodig omdat we anders niets regelden. Lenie zorgde dat we voldoende keuze hadden uit betrouwbare(!) leveranciers. Iets wat heel belangrijk was voor ons. Ze zorgde dat iedereen de dag van te voren nogmaals herinnerd werd aan zijn of haar taken. Prachtige Plannen zorgde dat er schot in de zaak kwam, zodoende werd het een schitterende dag.
Lenie had oog voor iedereen: voor ons als bruidspaar om te genieten, voor de gasten die vermaakt moesten worden en voor de leveranciers die er op tijd moesten zijn. Lenie zorgde dat de hele meute aan gasten binnen een minuut in een erehaag stond met een potje lavendel in de hand om over ons te strooien. Of probeer het zelf maar om 90 gasten naar een plek te krijgen die allemaal moeten poseren op de foto. Wij doen dat haar niet na. Lenie deed het vlekkeloos alsof het de gemakkelijkste taak van de wereld was. Ze had voor alles de juiste tijd uitgetrokken, alles lag klaar en alles was geordend. Dat werkte heel fijn. Dank zij Prachtige Plannen hadden wij geen stress op de bruiloft en dat is goud waard! Hierdoor konden wij van onze dag genieten.
Wij willen iedereen Prachtige Plannen aanraden! Prachtige Plannen zorgt gegarandeerd voor een Prachtige Dag!"

Sophie en Mike