Veronique & Wesley 8-8-2014

Trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal Fotografie Fotostudio2
Diner & Feest
Boerderij Mereveld  Styling In Style Styling & Decoraties
Assistente PA for a Special Day    

Vrijdag 8 augustus 2014 hebben Veronique en Wesley elkaar het ja-woord gegeven op buitenplaats Sparrendaal in Driebergen - Rijsenburg. Vervolgens verplaatste het feest zich naar Boererij Mereveld in Utrecht. Als professioneel ceremoniemeester ben ik de gehele dag op hun bruiloft aanwezig geweest om alles in goede banen te leiden. De dag van te voren had ik er bovendien met het stylingteam van In Style Styling & Decoraties al voor gezorgd dat de diner- en feestzaal er prachtig uit zag!

"Op 08-08-2014 zijn wij getrouwd in het bijzijn van ongeveer 200 familieleden, vrienden en collega’s. Lenie was op deze drukke dag onze ceremoniemeester. Voordat we gingen trouwen, hebben we meerdere gesprekken gevoerd met Lenie. Lenie kwam op ons over als een spontane, hardwerkende vrouw, wat ze ook echt is! Ook heeft ze van tevoren de hele dag met ons doorgenomen en is zelfs met ons meegegaan naar de trouw- en feestlocatie, waar alle puntjes op de I werden gezet.

Op de dag zelf heeft ze letterlijk alle zorgen uit handen genomen. Ze heeft op ons gelet als bruidspaar, ze heeft zorggedragen voor de cadeaus, maar dat niet alleen…ze heeft de hele dag op rolletjes begeleid!
Van veel familie, vrienden en collega’s hebben wij te horen gekregen dat onze dag zo goed was geregeld, dit hebben wij te danken aan de hulp van Lenie.

Lenie, hartstikke bedankt voor alles. Je bent echt een topper!"

Veronique & Wesley

Vero & Wess from Duy vu Dinh on Vimeo.