Winnie & Ben 21-5-2015

Trouw- en feestlocatie Kasteel Doorwerth Fotografie Fischer Fotografie
Live Muziek Duo Amuse Videografie DenCam

Winnie en Ben hebben elkaar op 21 mei 2015 het Ja woord gegeven bij Kasteel Doorwerth. Ik heb hen als weddingplanner geholpen bij alle voorbereidingen voor hun bruiloft. Op de dag zelf was ik er natuurlijk ook bij als hun professioneel ceremoniemeester. Het was een stralende dag met een prachtige ceremonie op de binnenplaats van het kasteel!

"Eén van onze eerste beslissingen tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk bleek een hele belangrijke en juiste te zijn: Lenie vragen of zij onze weddingplanner en ceremoniemeester wilde zijn.
We hebben Lenie leren kennen als een toegewijde professional met veel inlevingsvermogen. Ook op het persoonlijke vlak toonde Lenie zich als warm, oprecht en betrokken. Ze luisterde goed om daarmee waardevolle suggesties te kunnen geven.
Zij heeft ons meerdere keren door moeilijke momenten geholpen en richting gegeven in het hele proces. Ook haar ervaringen en netwerk van mogelijke leveranciers bleken telkens zeer waardevol.

Op onze trouwdag toonde Lenie zich de perfecte ceremoniemeester. Ze regelde en coördineerde de dag als vanzelfsprekend. We hebben ons nooit zorgen hoeven maken, wat veel stress bij ons wegnam.
Het is bijna jammer dat we nu, na onze prachtige trouwdag, haar hulp moeten missen. ;)
Kortom: we willen Lenie absoluut bij ieder aanstaand bruidspaar aanbevelen!"

Winnie & Ben